Profesionalno prevajanje iz slovenščine v ruščino in iz ruščine v druge jezike

Rusija je po površini največja država na svetu, s šestim mestom na lestvici držav z največjo kupno močjo pa predstavlja privlačen trg za praktično vsak posel. Ruski vpliv v svetovnem merilu ni zanemarljiv, še posebej pa ga občutimo v Evropi, predvsem na vzhodu, kjer se takšni ali drugačni ruski prisotnosti ne moremo izogniti. Slovenski podjetniki in tisti, ki priložnosti na tujih trgih še iščejo, se na vzhod radi obračajo, kar dokazuje konstantna rast slovenskega izvoza v Rusijo. Pohitite torej, prehitite konkurenco in izkoristite mamljive prednosti širnega ruskega trga! A nikar prehitro – najprej bo treba poskrbeti za vso potrebno poslovno dokumentacijo, pri čemer vam pomagamo mi!

Profesionalno prevajanje iz ruščine v slovenščino in obratno je med poslovneži še kako iskano, saj je urejena birokracija vedno nujna za tekoče poslovanje, odlični prevodi drugih besedil pa zagotavljajo še boljše poslovne rezultate. Dobro je torej vnaprej pripraviti vse potrebne dokumente. Pri tem vam priskočimo na pomoč s profesionalnimi prevajalci iz naše ekipe, naravnimi govorci ruščine in odličnimi poznavalci obeh jezikov. Poleg univerzitetne izobrazbe na jezikovnem področju se naši prevajalci izobražujejo in izpopolnjujejo na različnih področjih, tako da bodo besedila jezikovno brezhibna in tudi vsebinsko odlična. Poznamo posebnosti ruskega jezika, spoznamo se tudi na posebnosti različnih vrst besedil, tako da se lahko samozavestno lotimo prav vsake naloge!

Naša glavna prednost je poznavanje tujih trgov in poslovanja v tujini. Prepoznali bomo vaše želje in potrebe, vnaprej bomo predvideli ovire in izzive, ki ležijo na vaši poti. Pravočasno bomo pripravili kakovostne prevode ruskih oziroma slovenskih besedil, poskrbeli bomo tudi za urejanje, oblikovanje, lektoriranje in sodno overjanje dokumentov. Takšna celovita storitev je za vas prvi korak na poti do uspešne širitve v tujino. Osvajanje ruskega trga se začne z osvajanjem ruščine – zaupajte ta korak profesionalnim prevajalcem z večletnimi izkušnjami!