Projekt Vstopi.si smo pripravili in vzpostavili izkušeni strokovnjaki na področjih prevajanja, lektoriranja, tolmačenja, oblikovanja in optimizacije spletnih strani in grafičnega oblikovanja, trženja ter ekonomisti, ki delujemo na področju vstopa na tuje trge. Naša odločitev temelji na raziskavi slovenskega trga, ki – razen nas – ne premore niti enega ponudnika vseh storitev, ki jih potrebuje družba, ki meri na tuji trg.

Naše poslanstvo

Naš cilj je zagotavljati vse storitve, potrebne za prodor na kateri koli tuji trg, na enem mestu, in svojim strankam ponuditi največjo kakovost sinergije med izkušenimi strokovnjaki na vseh teh področjih po zelo privlačni ceni.

Prednosti

Najvišja kakovost

Vrhunsko kakovost kljub ugodnim cenam dosegamo z optimiziranim elektronskim poslovanjem, delom v oblaku in upravljanjem stroškov ter svetlobno hitro elektronsko komunikacijo med strokovnimi sodelavci, kar nam omogoča hitro in natančno pripravo ponudbe, analizo in izvedbo projektov kakršnega koli obsega.

Izbrani vrhunski strokovnjaki

V nasprotju z večino drugih agencij so naši strokovnjaki izbrani iz vrst najboljših in najbolj izkušenih prevajalcev, lektorjev, tolmačev, oblikovalcev, snovalcev spletnih strani, programerjev in tržnih svetovalcev na vsakem od ciljnih trgov, za svoje delo na najvišji kakovostni ravni pa so ustrezno motivirani, saj gre večina plačila prav njim, družba pa ohranja stroške vodenja projektov minimalne.

Najnovejša tehnologija, splet in prožnost

Takšen način poslovanja in delo v oblaku nam tudi omogočata, da smo dejansko vseprisotni – tako na trgu stranke kot na njenem ciljnem trgu, kjer budno spremljamo dogajanje in se mu v svojih storitvah prilagajamo v realnem času.

Uporabljamo najnovejše tehnologije in programsko opremo, ki temelji na oblačnih in namiznih rešitvah SDL za jezikovne storitve, okoljih WP, Joomla in Adobe Dreamweaver in Googlovih rešitvah za spletne storitve ter najrazličnejših raziskovalskih orodjih za pripravo analiz in strategij ciljnih trgov.

Podatki Vstopi d.o.o.

VSTOPI, jezikovne, spletne in trženjske storitve, d.o.o.

Matična številka: 6758088000

ID za DDV: SI54359929

TRR: SI56 6100 0000 9463 764

Kontakt
Izkušnje in strokovnost

Vsak od naših strokovnjakov-specialistov na svojem področju je ustrezno visoko izobražen in ima vsaj 10 let intenzivnih izkušenj.

Tako sodelujemo s številnimi velikimi družbami, ki vstopajo na naš trg in tistim, ki se podajajo na tuje trge, da bi jim zagotovili hiter prodor in stabilen vzpon.

Zajamčeno najugodnejša cena

Če vam uspe dobiti boljšo ponudbo od naše, vam priznamo dodaten 5% popust na to ponudbo.

Ustvarjamo priložnosti za vaše podjetje


Vpogled strokovnjakov

Ko vas zamika vstop na tuji trg, smo na slovenskem trgu le mi tisti, ki vam ponudimo strokovno podkovani vpogled, podatke in storitve, ki so za to nujno potrebni. Pa vendar se je treba takšnega podviga treba lotiti nadvse premišljeno in pred tem opraviti ustrezne raziskave in izdelati strategijo –kateri trg izbrati najprej, kaj vse je za vas na ciljnem trgu mogoče in česar si želite v različnih časovnih okvirjih?

Prevajalci, ki živijo ciljni trg

Osvajanje trgov večine družb se začne s prevajanjem besedil in lokalizacijo svojega spletnega mesta. To je treba napraviti premišljeno, zato vam mi kot eni od redkih ponujamo vrhunske strokovnjake, ki so rojeni govorci ciljnega jezika (jezika, v katerem se želite predstaviti), ob tem pa bivajo na ciljnem trgu in poznajo prijeme, ki so potrebni pri komunikaciji z vašo dejansko ciljno publiko.

Spletne strani je treba optimizirati posebej za ciljni trg

Še tako kakovostno prevedeno spletno mesto pa ne bo doseglo vaše ciljne publike, če ni ustrezno optimizirano na ciljnem trgu. To pomeni, da mora specialist za optimizacijo za iskalnike prilagoditi številne parametre, da bodo iskalniki na ciljnem trgu stran uvrstili med prve iskalne zadetke, ne da bi vam bilo treba plačati za drago oglaševanje, na primer preko Google Adwords. Ali ste vedeli, na primer, da je eden izmed faktorjev za visoko uvrstitev v lokalnem iskalniku Google nujno, da gostujete na strežniku, ki se fizično nahaja na ciljnem tržišču? Pri vseh takšnih podrobnostih smo mi tisti, ki vas bomo znali pravilno usmeriti. Ne privoščite si, da bi izpustili ta pomemben korak!

Če izdelavo nove spletne strani prepustite nam, bo ta že v izhodišču pripravljena za učinkovito optimizacijo in dostopna spletnim iskalnikom.

Ciljni trgi v številkah in grafih

Zlasti, ko hitro rastočo družbo zamika vstop na več tujih trgov hkrati, tak podvig ne sme biti vratolomen in ne gre se zanašati na to, da ga bodo lahko pravilno izvedli zaposleni iste družbe sami.

Za analizo tujega trga so visoko izobraženi specializirani ekonomisti, ki splošne podatke, trenutno dogajanje in izkušnje iz ciljnega trga prevedejo v poročilo z razumljivimi rezultati, grafi in razlagami, na podlagi katerih vodilni v družbe zlahka prepoznajo kompas, po katerem lahko usmerijo svojo ladjo kljub mnogim čerem.

Naši strokovnjaki za analize trgov so specializirani ekonomisti, ki živijo in dihajo vaš ciljni trg, in ga poznajo vsaj tako dobro, kot vi poznate svoje podjetje. Tudi svojega podjetja v vodenje ne bi zaupali kar komur koli, mar ne?