Spletno grafično oblikovanje

Spletno grafično oblikovanje je, pri trženju oz. širjenju podjetja ali znamke, nujno orodje za učinkovito spletno predstavitev. Naš namen je vplivati na potencialne stranke tako, da pritegnemo njihovo pozornost in skušamo svoje sporočilo vtisniti v njihov spomin. To pomeni, da je potrebno s sredstvi, ki so nam na voljo, ustvariti vizualno podobo, ki bo zapomljiva.

Vizualna podoba naj izraža vašo edinstvenost

Z izborom barvne lestvice, tipologije, simboli, ilustracijami in fotografijami ustvarimo homogeno podobo in s tem vaš unikatni pečat podjetja. Vsi našteti parametri so načrtno uporabljeni in skladni s posredovanim sporočilom ter z doseganjem želenega namena.

Pri spletnem grafičnem oblikovanju se lahko poigravamo tudi z neskončnimi možnostmi uporabe tekstur in vzorcev ter s tem ustvarjamo ritem, kateremu želimo, da uporabnik sledi. Zavedamo se pomembnosti dobro načrtovanega dizajna, zato v procesu sodelujemo z naročnikom in upoštevamo njegove želje. Tako bo vizualna podoba vašega podjetja ali znamke unikatna in bo izražala vašo edinstvenost med ostalimi konkurenti.

Ekonomičnost in funkcionalnost

Konceptualen pristop k spletnemu grafičnemu oblikovanju zajema tudi ekonomično izrabo prostora in funkcionalnost vključenih elementov. Vsak element mora biti vključen z določenim namenom.
Naš cilj je smiselno izrabiti prostor, ki nam je na voljo ter ob tem poskrbeti za izstopanje ključnih sporočilnih segmentov. S pomočjo teh bo vaše podjetje ali znamka naredila na potrošnike dober vtis, ki si ga bodo zapomnili in ga posredovali naprej.

Predvsem smo pozorni na samo kompozicijo, ki lahko kaj hitro povzroči izgubo zanimanja potencialne stranke. Seveda se lahko odločimo za simetrijo ali asimetrijo, vendar je potrebno premisliti tudi o praznih prostorih. Prostor mora »dihati«, hkrati pa ne sme delovati sterilno. Naslovi, besedila in vključene podobe ter ilustracije se morajo znajti v ravnovesju, ki bo vzpostavilo v obiskovalcu oz. prejemniku sporočila občutek urejenosti in celovitosti.


Kreativen pristop k izdelavi logotipa

Logotip je simbol, ki nosi sporočilo celotnega podjetja in njegovega delovanja. S pomočjo dobrega logotipa se podjetja obdržijo v mrzličnem konkuriranju znotraj tržnega prostora. Z inovativnim in kreativnim logotipom lahko računamo na to, da bomo vidni ter da si nas bo ciljno občinstvo zapomnilo.

Hitro in po ugodni ceni vam izdelamo logotip podjetja ali znamke, ki vas bo ponesel med najuspešnejše! Brez vizualnega simbola, ki bo predstavljal vašo unikatno noto ter sprožil prijetno asociacijo v uporabniku, si vas, v vsej tej zmedi posredovanih informacij, potencialna stranka ne bo zapomnila. Logotip je nenadomestljiv del vaše celostne grafične podobe in kot tak odraža vašo poslovno filozofijo.

Vsa uspešna podjetja in znamke nosijo svoj podpis v obliki strokovno izdelanega logotipa. Ta podpis je zaradi dobrega dizajna in vsebine, ki za njim stoji, poznan vedno širši publiki. Prepoznavanje eksponentno narašča in s tem posledično tudi uspešnost na tržišču. Potrošniki se odločajo glede na prepoznavnost znamke ali podjetja, saj s prepoznavnostjo raste tudi zaupanje.

Na vsakem koraku nas spremljajo simboli, ki nosijo neko sporočilno vrednost. Za vas oblikujemo uspešno spletno predstavitev in vizualno podobo, ki bo v vaših ciljnih uporabnikih sprožila ugodje, jim naslikala zgodbo, ki ji bodo z veseljem sledili ter si vas zato zapomnili.

Čopič in barva sta zgolj orodje, dokler umetnik z dobro idejo in znanjem ne ustvari mojstrovine. Tako smo vam grafični oblikovalci, s svežimi idejami in kreativnostjo, na voljo, da vašo zgodbo predstavimo širši publiki in vas s tem naredimo prepoznavne.


Skozi spletno grafično oblikovanje lahko, na podlagi izkušenj in znanja, ki ga posedujemo, tudi vaše podjetje ali znamko estetsko ter konceptualno predstavimo svetu. Dokaz za to bodo prepričljivi prodajni rezultati!