Ko se podate na osvajalski pohod na tuje trge, je odličen prevod vaše spletne strani alfa in omega vseh vaših prizadevanj. Videz spletne strani je vaša pehota, članki in vsebine pa so vaša artilerija, s katero ciljate na zmago! Prevajanja in lokalizacije svojega spletnega mesta nikakor ne zaupajte svojemu administratorju ali neizkušenemu prevajalcu, saj so to vrata, ki omogočajo prvi stik strank z vašim podjetjem. Saj veste, prvi občutek in vtis ostaneta zasidrana v globinah človeške duše, in če sta dobra, je stranka že vaša.

Zakaj spletno mesto zaupati nam?

Nas boste izbrali, ker se v nasprotju s konkurenco zavedamo, da spletnih strani ni mogoče prevajati le na način kot prevajamo kataloge ali tehnične opise. Gre za občutljivo trženjsko besedilo, ki se ga je treba lotiti ustvarjalno in ga v ciljni jezik prenesti na način, ki bo razumljiv in dostopen vašim ciljnim strankam. Smo eni redkih, ki se zavedamo, da prevod besede za besedo ni dovolj in da mora biti besedilo tekoče in navdušujoče.

Hitrost, priročnost in ugodnosti

Naša prevajalska agencija pri pripravi in lokalizaciji spletnih strani uporablja najnovejšo prevajalsko programsko opremo, ki nam pomaga zagotavljati vrhunsko kakovost, doslednost in prepričljivost prevodov, poleg tega pa nam omogoča, da vam ponudimo popust na posodobitve vaših člankov in dodajanje novih člankov s podobno vsebino.

Sprejmemo vse standardne oblike spletnih datotek, od htm, html, xhtml, jsp, asp, aspx, ascx, inc, php, hhk, hhc, mif, inx, idml in na sploh vseh oblik besedilnih in spletnih datotek in vam jih vrnemo prevedene. Pri tem v popolnosti ohranimo želeno obliko, kodo, lokaliziramo pa le elemente v osredju spletnega mesta – naši prevajalci odlično ločujejo med kodo in vsebino! Po lokalizaciji spletne strani preskusimo tudi v brskalniku, da se prepričano, da funkcionirajo kot je treba.