Za promocijo vašega podjetja na tržišču oblikujemo vse vrste tiskovin, ki bodo pripomogle k vaši prepoznavnosti. Razne brošure, letaki, plakati in vizitke vas predstavijo potencialnim strankam in na tak način vzpostavite komunikacijo s ciljnim občinstvom.


Za potrebe promocije podjetja, znamke ali morebitnega posebnega dogodka, ki ga želite oglaševati, smo vam na voljo strokovnjaki v grafičnem oblikovanju, ki vam profesionalno, hitro ter ugodno oblikujemo vse vrste tiskovin v skladu z vašimi željami in potrebami.

Z izkušnjami in znanjem bomo za vas oblikovali material, ki ga želite, ter ga primerno opremili s slikovnim gradivom in besedilom, ki bo ustrezalo vašemu namenu ter bo, na vašo željo, dostopno tudi v različnih formatih.

Vizitka ostaja!

Vizitka še vedno nosi pomembno predstavitveno funkcijo, saj sporoča, da je fizična oseba ali podjetje kredibilno ter konkurenčno na tržišču. Vizitka, ki nosi vse potrebne informacije ter je hkrati s tem tudi oblikovno privlačna, je dober pokazatelj, da želimo vzpostaviti s potencialnimi strankami dober odnos in da nam je njihovo mnenje pomembno.

Komunikacija s ciljnim občinstvom se začne v trenutku, ko se predstavimo. S kreativno in privlačno vizitko naredimo dober prvi vtis, na katerem začnemo graditi zaupanje.

Vključite v vašo predstavitev na tržišču tudi tiskane materiale, saj so še vedno nezanemarljiv del promocije.


Brošure, letaki, plakati, vabila

Za različne slavnostne in druge priložnosti ter v promocijske namene izdelujemo vse vrste tiskovin, ki so stilsko dovršene in kvalitetno izdelane. V skladu z željami naročnika ter strokovno grafično oblikovalsko podkovanostjo, bomo za vaše potrebe izdelali vizualno privlačen in sporočilno bogat dizajn v vseh formatih.

Z načrtno vključitvijo fotografij, ilustracij, simbolov ter premišljeno izbiro barv oblikujemo dober dizajn, ki doseže svoj namen ter na naslovnika naredi pozitiven vtis. K oblikovanju pristopamo konceptualno ter z veliko mero ustvarjalnosti.

Skozi večletne izkušnje smo dodobra proučili zahteve tržišča in jim, s strokovnim znanjem ter s pretanjenim čutom za estetiko, uspešno ugodili. Skupaj z željami in potrebami naročnika uspešno vplivamo na pojavnost ter na promocijo širšemu občinstvu.