Kakovostno urejena in oblikovana besedila vam lahko prinesejo več možnosti za uspeh, zato ne prepustite tega komurkoli!

Pri nas bodo vaša besedila skrbno pregledana in urejena po vseh pravilih, da bodo ustrezala najvišjim standardom, ne glede na njihov namen, jezik in program ali medij, v katerem so podana.

Lektoriranje

Izkušeni lektorji poskrbijo, da so besedila brez slovničnih napak, slogovno in terminološko ustrezna glede na strokovno področje in brez tiskarskih napak.

Oblikovanje

Urejen prevod ohrani izvirno obliko. Na željo besedilo oblikujemo in poskrbimo za vse grafične elemente.

Priprava za tisk

Oblikovan prevod je pripravljen za tisk.

Napravite dober vtis

Predvsem v poslovnem svetu, kjer se preko besedil sklepajo donosni posli, se je razvila prava umetnost priprave besedil, ki služi pospeševanju prodaje, učinkovitemu komuniciranju s strankami in nasploh poslovni rasti na vseh področjih. Zato podjetja, ki se zavedajo pomena kakovostno narejenih reklamnih besedil, prevodov, dokumentov in podobnega, za takšne storitve zaposlujejo strokovnjake, specializirane za njihovo urejanje in oblikovanje.

Zaupajte strokovnjakom

S pravilno urejenimi besedili pokažete tudi svojo zrelost, resnost in strokovnost, kar so pomembne vrline v poslovnem svetu. Strokovna priprava besedila pa je iskana tudi v drugih primerih, na primer pri sodnih zadevah, diplomi, doktoratu, prošnji za donacijo in še kje. Kakovostno urejena in oblikovana besedila vam lahko prinesejo več možnosti za uspeh, zato ne prepustite tega komurkoli! Pri nas bodo vaša besedila skrbno pregledana in urejena po vseh pravilih, da bodo ustrezala najvišjim standardom, ne glede na njihov namen, jezik in program ali medij, v katerem so podana.