Profesionalno prevajanje iz slovenščine v portugalščinoin iz portugalščine v druge jezike

Portugalščino v Evropi poznamo kot jezik države Portugalske, poleg tega večina ve, da se ta jezik govori tudi v Braziliji. Manj znano pa je, da se portugalski jezik z govorci iz teh dveh in peščice drugih držav po svetu uvršča na peto mesto med najbolj govorjenimi svetovnimi jeziki po številu naravnih govorcev. Portugalsko govoreči trg obsega na primer več potencialnih strank kot ruski, pa tudi več kot nemški in francoski skupaj! Jasno je torej, da poslovne priložnosti ne smete zamuditi le zaradi neznanega jezika – izberite nas za profesionalno prevajanje iz portugalščine v slovenščino in obratno!

Potencial portugalsko govorečih trgov je možno v celoti izkoristiti le s skrbno pripravljenimi prevodi. Nujno potrebna so poslovna besedila in drugi dokumenti, ki sploh omogočajo poslovanje v tujini, saj ti predstavljajo temelje za delovanje podjetja v novi državi. Prav tu je treba pripravi in prevodom besedil posvetiti posebno pozornost, saj je urejena dokumentacija ključnega pomena za nemoteno in uspešno poslovanje v tujini. A za nas se delo tu ne konča – profesionalni prevajalci namreč poskrbimo tudi za druga besedila, ki se izkažejo za pomembna takrat, ko je poslovanje že utečeno. Prevajamo prodajna pisma, besedila za komunikacijo s strankami in poslovnimi partnerji, opise ponudbe in podobno. Prevesti je treba seveda tudi vedno nove poslovne dokumente, ki nenehno zahtevajo pozornost.

V portugalskem jeziku se uspešno spoprijemamo z vsemi zgoraj omenjenimi vrstami besedil, pa tudi z drugimi dokumenti, katerih prevod potrebujete. To nam omogoča ekipa profesionalnih prevajalcev, naravnih govorcev portugalščine, ki poleg svojega in slovenskega jezika obvladajo tudi različna tematska področja. Poznavanje slednjih se izkaže kot odločilna prednost pri prevajanju zahtevnejših strokovnih in poslovnih besedil, torej prav v tistih najbolj ključnih primerih. Ne dovolite, da vaši poslovni rezultati trpijo zaradi slabih prevodov – zaupajte prevajanje nam, zanesljivim in preverjenim profesionalnim prevajalcem!