V svet avtomobilizma sodi veliko še kako aktualnih panog, ki se razvijajo in spreminjajo iz dneva v dan. Kot na drugih področjih napredka, so nove tehnologije vedno znova povod za izboljšave. V avtomobilizmu ni izjem in na področju novih avtomobilov, motorjev, pogonov, aerodinamike ali avtomobilskih računalnikov je razvoj zaradi povpraševanja in konkurence že od izuma motorja z notranjim izgorevanjem v neprestanem razcvetu.

Ali ste vedeli, da je leta 1885 Karl Benz naredil prvi avto na bencin (prej so že poznali približke avtomobila s parnim pogonom)? To je bil trikolesnik z manjšim prednjim kolesom, ki ga je upravljal s preprosto ročico. Prvi štirikolesni avtomobil so pri Benzu izdelali šele leta 1893 in ga poimenovali Victoria.

Bodite profesionalni

Avtomobilski razvoj se še vedno dogaja po vsem svetu, kjer se novosti tudi testirajo na raznih poligonih, simulacijah in dirkah, kjer profesionalni dirkači pritiskajo nove izume do skrajnih meja. Če ste v poslu z novimi ali rabljenimi avtomobili, oziroma če bi radi s tem začeli, morate biti konstantno v koraku s časom. To pa pomeni, da morate poznati vse podrobnosti o vseh delih vseh avtomobilov, biti pa morate tudi sproti obveščeni o vseh novostih, ki prihajajo iz različnih tovarn avtomobilov po svetu, saj boste želeli te informacije posredovati svojim strankam, ter tako pokazati svojo strokovnost, kar bo v njih vzbudilo zaupanje in zanimanje. Če želite, vam mi lahko postavimo tudi spletno stran za vaše podjetje, kjer vam nudimo celo možnosti objave vseh besedil v različnih jezikih, da boste lahko dosegli kar se da veliko potencialnih strank ali poslovnih partnerjev.

Z zaupanjem se lahko obrnete na nas, saj ni poročila, priročnika ali članka, ki mu naši prevajalci ne bi bili dorasli, pa naj gre za testiranje najnovejših zavornih sistemov na Japonskem, ali za obnavljanje klasičnih avtomobilov in motorjev v Republiki Južni Afriki.

Izkušnje govorijo za sebe

Naše znanje in izkušnje na področju avtomobilizma in avtomehanike so neizmerne. Naši prevajalci že več kot desetletje prevajajo vse vrste katalogov, spletnih strani, priročnikov za serviserje in programskih sistemov za servisiranje ter uporabniških vmesnikov naprav za testiranje vozil ter servisnih računalnikov za znamke Volvo, Renault, Škoda, Citroën in Dacia.