Optimizacija spletnih strani (SEO – Search engine optimization) je postopek, s katerim dosežemo, da se vaša stran bolje odziva na izbrane ključne besede, s katerimi uporabniki interneta iščejo storitve ali proizvode iz vaše panoge, v različnih brskalnikih. Seveda lahko spletno stran uporabljate le v predstavitvene namene ali pa jo tudi poskušate oglaševati z dragim Google Adwords, kjer vam lahko konkurenca dela stroške in škodo skoraj neomejeno, saj plačate za vsak klik!

Zavihtite se na prve strani iskalnikov

Ste pomislili, na primer, kako ste z iskalnikom našli nas? Na prvo stran iskalnika smo se zavihteli v le nekaj dneh in to brez plačevanja Googlovih storitev. Storitev optimizacije spletnih strani vam omogoča, da se z relativno majhnim vložkom zavihtite med in nad vodilne konkurente ter se oglašujete na spletu, kot to počnejo velike korporacije!

Le nebo je meja

Skrivnost optimizacije spletnih strani je v ustreznosti njene oblike, vsebine in skladnosti z algoritmi, ki jih uporabljajo svetovni spletni iskalniki, kot so Google, Bing in Yahoo. Na svetu je le peščica mojstrov, ki obvladajo to veščino na način, ki lahko garažno mikropodjetje dejansko katapultirajo med multinacionalne velikane. Seveda je na vas, da se pripravite na tak medzvezdni pristanek. Nam pa prepustite vse ostalo, saj smo izučeni in izkušeni v veliko načinih, kako povzdigniti vašo stran med najbolj iskane na svojem področju. Napredek v številu obiskov na vaši strani pa boste lahko tudi spremljali s pomočjo programa Google Analytics, kjer boste dobili podane informacije v obliki grafov in konkretnih številk.

Zadovoljne stranke

Naši strokovnjaki za optimizacijo spletnih strani, so tako ali drugače sodelovali že z mnogimi podjetji. To so na primer tudi Medicinski center Betnava, Moja čokolada, Zupan sprayers, Fitway, Aminostar, Bodifit in še mnogi drugi zadovoljni posamezniki in firme.