Svetovni splet danes nudi nešteto priložnosti, o katerih smo pred leti lahko le sanjali. Vedno več ljudi živi le od spletnih poslov, vedno več trgovin in storitvenih dejavnosti se seli na splet. Preko interneta poteka ogromno osebne in poslovne komunikacije, spletno stran ima že prav vsako podjetje in tudi marsikateri posameznik. Pomen spletnih predstavitev je ljudem vse bolj jasen, s tem pa se pojavlja potreba po pripravi in optimizaciji kakovostnih prodajnih in predstavitvenih besedil, z globalno naravo interneta pa so nepogrešljive tudi spletne prevajalske storitve, ki omogočijo širitev preko meja domačega jezikovnega okolja.

Spletne prevajalske storitve

Naj internet dela za vas

Podjetja, ki poslujejo v tujini, morajo najprej poskrbeti za učinkovito komunikacijo na tujem tržišču. Treba je komunicirati s strankami in poslovnimi partnerji, pri čemer nam internet delo zelo olajša, a še vedno potrebujemo prevod besedil v tuji jezik. Pri tem pridejo prav spletne prevajalske storitve. V prvi vrsti gre za prevajanje predstavitvenih spletnih strani, seveda pa prevajanje ni omejeno le na takšna besedila – prevesti je treba vse, kar spletna stran nudi obiskovalcem, torej tudi predstavitve izdelkov ali storitev, prodajna besedila, kataloge ponudbe … Vse to mora biti prilagojeno novim bralcem, hkrati pa ustrezno mediju, preko katerega se prenaša.

Spletne prevajalske storitve pri nas obsegajo vrsto prevajalskih nalog, s katerimi se soočajo upravljalci spletnih strani in aplikacij pri širitvi na tuje tržišče. Ukvarjamo se s praktično vsemi spletnimi besedili, pri tem pa smo predvsem pozorni na specifičnost svetovnega spleta – vemo, da internet nudi določene prednosti pri prenašanju informacij, kar želimo s kakovostnimi prevodi izkoristiti. Na ta način pripravimo besedila, ki so prilagojena za spletno poslovanje vašega podjetja, ter v kombinaciji s poznavanjem sodobne informacijske tehnologije prispevamo k uspešnemu nastopu vaše ponudbe na tujem tržišču. Pri prevajanju spletnih vsebin smo hitri in natančni, predvsem pa razpoložljivi in prilagodljivi, tako da lahko v celoti poskrbimo za vse vaše želje in potrebe!